Mechanisatienieuws en –aanbod komt samen op Trekkerweb.nl

Trekkerweb.nl brengt mechanisatienieuws en –aanbod samen op één online platform, geschikt voor alle mobiele aparaten. Met dagelijks het laatste nieuws en het aanbod van alle trekker- en machinemerken is Trekkerweb.nl dé plek voor de landbouwmechanisatiebedrijven, loonwerkers en andere geïnteresseerden in de mechanisatiebranche.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke database

Vanuit de visie om mechanisatienieuws en -aanbod samen te brengen op Trekkerweb.nl én de vraag uit de markt heeft Agrio een moderne, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke database voor gebruikte landbouwmachines, werktuigen en onderdelen ontwikkeld. Eenvoudig en snel aanbod plaatsen en verkopen via Trekkerweb.nl, geschikt voor alle devices.

Het aanbod komt direct onder de aandacht van een groot publiek* op Trekkerweb.nl, in de nieuwsbrief en via Social Media. Alle trekker- en machinemerken zijn opgenomen in deze database. Naast dit aanbod wordt bestaand nieuws van de merken binnen Trekkerweb als gerelateerd nieuws gepresenteerd.

Hoe plaatst u aanbod op Trekkerweb.nl?

Om uw aanbod op Trekkerweb.nl te plaatsen heeft u een account nodig. Met een account kunt u zeer snel en eenvoudig uw aanbod plaatsen, uw aanbod beheren en biedingen in de gaten houden. Maak hier direct een account aan!

Heeft u eenmaal een account, dan hoeft u daarna alleen nog maar in te loggen en uw advertentie te plaatsen. Uw advertentie komt dan direct onder de aandacht van uw doelgroep op Trekkerweb.nl. U kunt als bedrijf of particulier voorlopig gratis uw aanbod plaatsen. Daarna wordt er contact met u opgenomen om u te informeren over de commerciële mogelijkheden van Trekkerweb.nl

Een aantal feiten op een rij*

  • Bezoeken: 188.619
  • Paginaweergaves: 1.008.035
  • YouTube abonnees: 53.700
  • Facebook: 36.000
  • Twitter: 5.000

*juli 2016, actuele cijfers op aanvraag

Meer informatie?

Daarnaast zijn er diverse crossmediale mogelijkheden waarmee u zich verzekert van een sterke promotie- en verkoopimpuls. Of wilt u ook graag merkenpartner worden? Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen:

Alex Prasing
T. 0314 – 68 44 48
E. alex@agrio.nl

John Sessink
T. 0314 – 68 44 48
E. john@agrio.nl