Hoe werkt het?

Trekkerweb.nl brengt mechanisatienieuws en –aanbod samen op één online platform, geschikt voor alle mobiele apparaten. Om uw aanbod op Trekkerweb.nl te plaatsen heeft u een account nodig. Met een account kunt u zeer snel en eenvoudig uw aanbod plaatsen, beheren en biedingen in de gaten houden. Heeft u eenmaal een account, dan hoeft u daarna alleen nog maar in te loggen en uw aanbod te uploaden. Uw aanbod komt dan direct onder de aandacht van uw doelgroep op Trekkerweb.nl.

Account aanmaken

Stap 1 Account gegevens
Voer hier uw profielnaam, gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres in

Stap 2 Profiel informatie
Vul uw persoonlijke en bedrijfsgegevens in

Stap 3 Account activeren
Activeer uw account via de bevestigingsmail in uw mailbox

Ga naar https://markt.trekkerweb.nl/nl/profiel/aanmaken/ voor het aanmaken van een account.

Account activatie

Na het aanmaken van uw account heeft u per e-mail een link ontvangen om uw account te activeren. Heeft u deze mail niet ontvangen of is de tijd verstreken waarbinnen u uw account kon activeren? Klik op de onderstaande link en vul daar uw e-mailadres in die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account, klik op doorgaan en u ontvangt direct een nieuwe activatielink in uw mailbox.

Ga naar https://markt.trekkerweb.nl/nl/profiel/activeren/ voor het activeren van uw account.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Klik op de onderstaande link en vul daar uw e-mailadres in die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account en druk op doorgaan. U ontvangt dan een instructiemail om uw wachtwoord opnieuw tijdelijk in te stellen.

Ga naar https://markt.trekkerweb.nl/nl/profiel/herstellen/ voor het opnieuw instellen van een wachtwoord.

Aanbod plaatsen

Voor het plaatsen van uw aanbod van trekkers of machines heeft u een account nodig. Zoals hierboven omschreven. Met de volgende stappen plaatst u dan uw aanbod.

Stap 1 Gegevens beheren
Categorie, merk, details en omschrijving van het aanbod opgeven

Stap 2 Media beheren
Afbeelding(en) en video(s) selecteren en toevoegen

Stap 3 Voorbeeld en controle
Controleren en goedkeuren van de gegevens in het voorbeeldHulp nodig? Bel met Alex Prasing of John Sessink op 0314 – 68 44 48.