GPS volgsystemen, locatiebepaling bij diefstal, ritregistratie, routehistorie...

€ 135

(excl. 21% BTW)

Specificaties

Advertentienummertw60394
StaatNieuw
CategorieTrekkers en toebehoren
SubcategorieElectronische hulpapparaten (GPS)
MerkOverig
TypeGPS volgsysteem
Bouwjaar2019
WerkgebiedOverig

Omschrijving

www.pattechniek.nl de leverancier voor GPS volgsystemen voor uw landbouwmachine.
24/7 zicht op uw machine, PAT-techniek in het Gelderse Gameren komt met een budget-GPS-volgsysteem om zaken als landbouwvoertuigen, trekkers, aanhangers, paardentrailers of auto’s te volgen. Het systeem is tevens geschikt om te koppelen aan je administratie.
De zogenoemde PAT GPS-volgsystemen van PAT-Techniek zijn een hulpmiddel, enerzijds bedoeld als extra veiligheid voor diefstalgevoelige zaken zoals machines, trekkers of aanhangers, om ze terug te kunnen vinden nadat ze zijn gestolen. Anderzijds kan je de systemen heel handig gebruiken om te kijken waar ze zijn en je kan zelfs zien hoeveel werk er al mee is verzet, en op welke tijdstippen.
Diefstalgevoelige machines
Daartoe wordt er een klein kastje in het betreffende voertuig, werktuig of trekker gebouwd. Dat kan eventueel op een onopvallende plaats. Maar ook op werktuigen of machines die diefstalgevoelig zijn zoals paardentrailers, minigravers of machines die verhuurd of uitgeleend worden door boeren of loonwerkers.

Routes en werktijden terugkijken
Bijzonder is dat je thuis op de computer, laptop of tablet kan zien waar het voertuig op die dag is geweest. Via een handige, gratis website kan je zien welke routes zijn afgelegd en op welke plaatsen op welk tijdstip het voertuig was. Je kan op die manier handig deze tijden terugkijken om achteraf de juiste uren te gebruiken voor je registratie, rekeningen of routes. Een export naar Excel is in een handomdraai gemaakt.
€ 12,50 per maand
Een jaarabonnement op deze service is € 150 (€ 12,50 per maand) per jaar. Er zijn 3 soorten kastjes leverbaar, variërend in prijzen van € 135 tot € 235 per stuk. De goedkoopste werkt gewoon op stroom van de accu en kan – nadat de voeding wordt onderbroken – maximaal 4 dagen op een kleine accu overleven.

De 2 duurdere versies hebben betere accu’s waarbij de duurste tot 1 jaar mee kan op 1 acculading. Daarna moet je deze bijladen in het stopcontact. De duurdere versies kan je dus makkelijk mee laten liften in of op werktuigen, auto’s of trekkers die je uitleent of in de (korte) verhuur doet.

Voor meer info

www.pattechniek.nl
info@pattechniek.nl

Mvg,

Patrick van Genderen

Direct contact opnemen met aanbieder