JCB 8018 CTS

Preis auf Anfrage

Spezifikationen

Anzeige Nummertw14042
ZustandNeu
KategorieHoflader/ Bagger/ Stapler
UnterkategorieBagger
MarkeJCB
Typ8018 CTS
Baujahr2017
Betriebsstunden5 stunden
Gesamtgewicht1,9 t
Motorleistung14,2 kW

Beschreibung

Als u de ultieme minigraafmachine zoekt, hebt u met de JCB 8018 CTS gevonden wat u zocht. Deze machine levert de beste prestaties in zijn klasse, in combinatie met de uitmuntende bouwkwaliteit, de superieure sterkte en het onnavolgbaar gebruiksgemak De 8018 CTS levert toonaangevende graafprestaties: 2,34 m diep, 4,12 m ver, 2,62 m hoog. Ook het hefvermogen en het graafoppervlak zijn toonaangevend. De opbreekkracht van 16,2 kN is de beste in zijn klasse. In combinatie met snelle cyclustijden betekent dit dat u meer werk gedaan krijgt in minder tijd. Dankzij de nieuwe hydraulische kleppenblokken kunt u rechtdoor rijden en op hetzelfde moment graaffuncties selecteren en dus zo productiever werken.
U kunt de 8018 CTS gemakkelijk transporteren naar waar u wilt dankzij het gewicht van 1822 kg.
Een krachtige nieuwe motor met een vermogen van 14,2 kW levert hoog koppel bij lage toerentallen en is krachtig genoeg voor de meest veeleisende taken. De hefcilinder is bovenop de giek gemonteerd om deze te beschermen tijdens het laden van vrachtwagens en puincontainers
De hydraulische leidingen (ook de extra leidingen) lopen binnenin de giek en de dipper voor maximale bescherming tegen schade. Bij de rupsen met korte steek gaat elke tand in het tandwiel voor minder trillingen en minder geluid en voor een hoger rijcomfort. Het nieuwe hydraulische kleppenblok van de 8018 CTS leidt tot een vloeiende, gecontroleerde, precieze en gebalanceerde werking van de graafmachinefuncties.

Wenden Sie sich direkt an den Anbieter

Broekveldt BV

Frank Broekveldt
Tynaarlo
Alle Anzeigen dieses Inserenten