JCB 8018 CTS

Price on request

Specifications

Ad numbertw14042
StateNew
CategorySkid-steers/ excavators/ stackers
SubcategoryExcavators
BrandJCB
Type8018 CTS
Year of production2017
Operating hours5 hours
GVWR1,9 t
Engine power14,2 kW

Description

Als u de ultieme minigraafmachine zoekt, hebt u met de JCB 8018 CTS gevonden wat u zocht. Deze machine levert de beste prestaties in zijn klasse, in combinatie met de uitmuntende bouwkwaliteit, de superieure sterkte en het onnavolgbaar gebruiksgemak De 8018 CTS levert toonaangevende graafprestaties: 2,34 m diep, 4,12 m ver, 2,62 m hoog. Ook het hefvermogen en het graafoppervlak zijn toonaangevend. De opbreekkracht van 16,2 kN is de beste in zijn klasse. In combinatie met snelle cyclustijden betekent dit dat u meer werk gedaan krijgt in minder tijd. Dankzij de nieuwe hydraulische kleppenblokken kunt u rechtdoor rijden en op hetzelfde moment graaffuncties selecteren en dus zo productiever werken.
U kunt de 8018 CTS gemakkelijk transporteren naar waar u wilt dankzij het gewicht van 1822 kg.
Een krachtige nieuwe motor met een vermogen van 14,2 kW levert hoog koppel bij lage toerentallen en is krachtig genoeg voor de meest veeleisende taken. De hefcilinder is bovenop de giek gemonteerd om deze te beschermen tijdens het laden van vrachtwagens en puincontainers
De hydraulische leidingen (ook de extra leidingen) lopen binnenin de giek en de dipper voor maximale bescherming tegen schade. Bij de rupsen met korte steek gaat elke tand in het tandwiel voor minder trillingen en minder geluid en voor een hoger rijcomfort. Het nieuwe hydraulische kleppenblok van de 8018 CTS leidt tot een vloeiende, gecontroleerde, precieze en gebalanceerde werking van de graafmachinefuncties.

Contact the advertiser directly

Broekveldt BV

Frank Broekveldt
Tynaarlo
View all ads from this advertiser